Přední producent řešení v oblasti technických staveb,
skladů, obchodních a logistických center
Drobečková navigace

Úvod > Služby > Nadrozměrné uzávěry a předěly

Nadrozměrné uzávěry a předěly

Nadrozměrné uzávěry chrání váš majetek před zloději a vandaly. Dodáváme a montujeme je do vstupů nákupních center, obchodů nebo průmyslových hal. V nabídce máme horizontální i vertikální uzávěry.

Nadrozměrné předěly slouží pro rozdělení velké plochy na dvě i více částí. Tyto dělicí stěny se využívají např. v obchodních centrech, na letištích, ve školách, v pasážích a tunelech.

Unikátní na českém trhu

  • Podle našich informací jsme v ČR jediní, kdo uzávěry a předěly nabízí v šířce 20 a více metrů a má za sebou úspěšné realizace: např. Centrum Černý most – vstup 24 x 6 m, Nový Smíchov – unikátní rohové řešení IMPACK.
  • Jedinečné je i technické řešení. Modulární uzávěry vyrábíme bez dělicích sloupů, což je v rámci Česka také ojedinělé. Díky této moderní technologii jsou naše produkty spolehlivé a mají minimální poruchovost. Atraktivní je i jejich design.

Rozměry

Šířka uzávěrů a předělů je prakticky neomezená – certifikaci máme pro řešení až do šíře 50 metrů. Výška může být maximálně 10 m.

Kdy dát uzávěr a kdy raději mříž?

Jestliže potřebujete ochránit vstup, jehož šířka je cca 8 až 10 metrů, zvolte raději rolovací mříž, vyjde levněji. Od šířky 12 až 13 metrů je cena mříží a uzávěrů vyrovnaná, od 14 až 15 metrů zaplatíte méně za uzávěr a od 20 metrů je pak uzávěr jedinou možností.

 

Pozn.: Jde o orientační údaje, vždycky záleží na parametrech vašeho vstupu a na vašich potřebách. Kontaktujte nás, ochotně poradíme, co bude nejlepší právě pro vás.


Zobrazeny 4 položky
Zobrazeny 4 položky

Proč vrata od nás?



Vrata od nás jsou zárukou kvality,
rozumné ceny a nadstandardního
řešení ve Váš prospěch


Více informací

Co Vám nabízí naše společnost?


Společnost Kovostav 98
je předním producentem řešení v oblasti technických staveb, skladů, obchodních
a logistických center
. Zabývá se jejich montáží a engineeringem. Jedná se především o montáž bezpečnostních dveří, mříží, ocelových (a hliníkových) kontrukcí a jiných systémů v oblasti velkých nákupních středisek.